Miha debatira s poslušalci. V ljubljanski kavarni, ki urbane bivanjske presežke ustvarja s tropom mačk, so prepovedali obisk otrokom, ki so mlajši od 10 let. Vnel se je srdit boj med zagovorniki in nasprotniki ukrepa. Spletni špetir je prekosil celo predsedniške volitve. Eni trdijo, da otroci motijo mačke in mir; drugi spet, da je ukrep podoben, kot če bi obisk prepovedali upokojencem.

Nebuloze je pripetljaj navdihnil k razmisleku o prostorih in prilikah, kjer je otroška prisotnost primerna, in onih, v katere mularije ni pametno vlačit. Ker pravil v glavnem ni, če nam kdo kaj reče, smo pa hitro užaljeni, se dajmo na tem mestu pogovorit, kam s froci DA in kam NE?

Spletni špetir o prepovedi vstopa v lokal je prekosil celo predsedniške volitve, zato vprašanje: kam z otroki da in kam ne

V ljubljanski kavarni, ki urbane bivanjske presežke ustvarja s tropom mačk, so prepovedali obisk otrokom, ki so mlajši od 10 let. Vnel se je srdit boj med zagovorniki in nasprotniki ukrepa. Spletni špetir je prekosil celo predsedniške volitve. Eni trdijo, da otroci motijo mačke in mir; drugi spet, da je ukrep podoben, kot če bi obisk prepovedali upokojencem.

Nebuloze je pripetljaj navdihnil k razmisleku o prostorih in prilikah, kjer je otroška prisotnost primerna, in onih, v katere mularije ni pametno vlačiti. Ker pravil v glavnem ni, če nam kdo kaj reče, smo pa hitro užaljeni, se dajmo na tem mestu pogovoriti, kam s froci DA in kam NE?

Odzivi na #nebuloze

pri nas so otroci dobrodošli tudi v predavalnici, če smo vsi študentje in učitelj za. le z nevarnimi stvarmi ne smejo imeti opravka.

— Domen Fras (@dmnfrs) November 7, 2017

Nekateri starši se svojih otrok bojijo in si z njimi ne upajo nikamor, da ne bodo delali drame. Taki lokali še dodajajo stigmo. #nebuloze

— Lucija (@lusiindaskaj) November 7, 2017

Hej, ko imam jaz mačka, je zadnja stvar, ki jo potrebujem kup otročajev, ki se derejo in razbijajo! #nebuloze

— Superhik (@_Superhik_) November 7, 2017

Z mačko v lokal, otroci pa doma. #nebuloze

— Uroš Macura (@maskartin) November 7, 2017

Miha Šalehar