Novosti iz sveta tuje glasbe.

Pozabite na vzdevke Puffy, Diddy in Puff Daddy

Raper Sean Combs, ki je svoje umetniško ime menjal že večkrat, je to storil še enkrat.  Z novim opominja na ljubezen in pravi, da ni več to, kar je bil, da je danes nekaj drugega, zato se je preimenoval v Love oziroma Brother Love.

Ljubezen pa je uničila z oskarjem nagrajenega pop pevca Sama Smitha. Zaradi razhoda s partnerjem je začel piti, kaditi, priznal je, da mu je bilo vseeno tako za njegovo telo kot dušo. V tem obdobju je začel ustvarjati izredno čustven album, ki ga je poimenoval The Thrill Of It All in je izšel pred tremi dnevi. Zdaj pravi, da so temni časi zanj preteklost, da postaja srečnejši, mi pa predvidevamo, da bodo njegovi prihajajoči nastopi in interpretacije skladb še ganljivejši.

Taylor Swift že presega rekorde s prodajo novega albuma. Prodala je namreč skoraj pol milijona kopij, album pa bo uradno izšel 10. novembra. Tudi ona stavi na ljubezen, pesem »Call It What You Want« naj bi bila najbolj osebna na albumu, kot pa smo pri zvezdnici že vajeni, govori o zvezi s fantom Joejem Alwynom.

Novega, osmega studijskega pa ima tudi Chris Brown. Ta je nekaj posebnega, na album, ki ga je poimenoval Heartbreak on a Full Moon, je glasbenik strnil kar 45 pesmi. Ustvarjal ga je od leta 2015, še pred izidom prejšnjega albuma Royalty, in dejal, da je album to, kar želi povedati njegova duša.

Neja Jerant