Na Valu 202 pred vsako tekmo lige prvakov v tej jeseni gostimo nekatere najvidnejše akterje slovenskih prvakov. Doslej smo slišali življenjske zgodbe Marcosa Tavaresa, Damjana Boharja, Valona Ahmedija in Marka Šulerja, tokrat pa je naš gost trener moštva Darko Milanič.

Za nogometnega trenerja je uvrstitev Maribora v ligo prvakov kot krona sicer odlične kariere

Na Valu 202 pred vsako tekmo lige prvakov v tej jeseni gostimo nekatere najpomembnejše akterje slovenskih prvakov. Doslej smo slišali življenjske zgodbe Marcosa Tavaresa, Damjana Boharja, Valona Ahmedija in Marka Šulerja, zdaj pa je naš gost trener moštva Darko Milanič.

Nekdanji kapetan slovenske nogometne reprezentance je kot trener Maribora osvojil več kot 10 lovorik, v intervjuju z Luko Petričem pa je govoril o odnosu z navijači vijoličastih, kljub lovorikam jim je precej počasi prirasel k srcu, pa tudi o dilemi, ki jo je imel, ko je v prvem letu slovenske samostojnosti igral za jugoslovansko nogometno reprezentanco.

Kaj o njem pravijo navijači Leeds Uniteda in kako se nekajtedenskega treniranja trikratnega angleškega prvaka spominja 49-letni Primorec, slišali pa ste tudi, ali je dobil klic z nogometne zveze, ki išče novega selektorja slovenske reprezentance.

Luka Petrič