V novem podkastu Žoga je okrogla, miza pa tudi, je govora o vračanju zvezd po poškodbah v novo sezono svetovnega pokala v alpskem smučanju z mislijo na Olimpijske igre.

Avtorja: Marko Cirman in Igor Tominec

Vračanje zvezd po poškodbah z mislijo na olimpijske igre

V Söldnu na avstrijskem Tirolskem se začenja 52. sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju. O bolnišnici v alpski karavani, novih veleslalomskih smučeh, o tem, kdo bo vlekel slovenski voz po poškodbi Ilke Štuhec so na prizorišču uvodnih tekem z avtorjem podkasta Markom Cirmanom govorili trener slovenske moške reprezentance za tehnične discipline Klemen Bergant, urednik športnega uredništva in reporter alpskega smučanja Igor Tominec ter novinar in dolgoletni reporter Aleš Smrekar.

Slišite lahko, kakšne možnosti dajejo Marcelu Hirscherju, da ohrani primat v svetovnem pokalu, Lindsey Vonn, da nastopi na moškem smuku, in slovenskim smučarjem v olimpijski zimi. S kakšno formo moraš priti v Sölden in kako jo stopnjevati za vrhunec sezone? Kako Mednarodna smučarska zveza FIS uvaja spremembe? Prisluhnite polurnemu vodniku v letošnji svetovni pokal.

Igor Tominec, Marko Cirman