Spetek se je na tradicionalni poti v notranji pir ukvarjal s svojim koncem, ki je hkrati njegovo bistvo. S pivom, ki ga hipsterska folklora povzdiguje v nula tri afnanje. Zakaj pivo postaja malo, čokoladno in drago? Ali bo dobri stari pir povozil craft? “Za velike pivovarne smo največje darilo v zadnjih letih, ker pivu zvišujemo ceno.”

O pivu, hitlerjevih brezokcih in kriketu trezno Jaša Zidar, ki je hotel biti arheolog, a je raje postal pivovar

Spetek se je na tradicionalni poti v notranji pir ukvarjal s svojim koncem, ki je hkrati njegovo bistvo. S pivom, ki ga hipsterska folklora povzdiguje v nula tri afnanje. Zakaj pivo postaja malo, čokoladno in drago? Ali bo dobri stari pir povozil craft? “Za velike pivovarne smo največje darilo v zadnjih letih, ker pivu zvišujemo ceno.”

“Miha, zakaj te motijo ta mala in čokoladna piva? Sicer tudi jaz ne maram malega piva, mi delamo steklenice 0,5 l. Ko rečeš, da greš na pivo, misliš veliko pivo.” – Jaša Zidar

Miha Šalehar