Spetkov poglavar ga je spoznal v tistem ovinku in trenutku, ko si je na kros motorju poškodoval ramo. Prejadral je tudi Atlantik, pretekel kak maraton, preplezal kako goro in v Zidu smrti na Daytoni svojo Yamaho nagnil vzporedno s tlemi pri 290-ih kilometrih na uro."Največ strahu sem v Daytoni imel, ko sem tam hodil. Ko sem s tistega ovala gledal proti klancu navzdol, me je preplavil obupen občutek." Boštjan Skubic, nepogrešljivi lik televizijskih prenosov MotoGP.

Boštjan Skubic, nepogrešljivi lik televizijskih prenosov MotoGP, o adrenalinu in (ne)pospravljenih podstrešjih dirkačev

Spetkov poglavar ga je spoznal v tistem ovinku in trenutku, ko si je na kros motorju poškodoval ramo. Prejadral je tudi Atlantik, pretekel kak maraton, preplezal kako goro in v Zidu smrti na Daytoni svojo Yamaho nagnil vzporedno s tlemi pri 290-ih kilometrih na uro.”Največ strahu sem v Daytoni imel, ko sem tam hodil. Ko sem s tistega ovala gledal proti klancu navzdol, me je preplavil obupen občutek.” Boštjan Skubic, nepogrešljivi lik televizijskih prenosov MotoGP.

“Dirkat sem začel šele pri 38-ih letih. Pri teh letih dirkači počasi končujejo kariero, jaz pa sem v nizkem startu. Ta občutek, da nikoli nisi dovolj dober, te frustracije me ženejo naprej.”

Miha Šalehar