Novosti iz sveta tuje glasbe.

Noela Gallagherja, Liama Payna, Nialla Horana in zasedbe Rammstein

Noel Gallagher je z The High Flying Birds napovedal novi, tretji solo studijski album Who Built The Moon? in veliko turnejo po Veliki Britaniji inIrski.

Nekaj novega pripravlja tudi nekdanji član skupine One direction Liam Payne. Drugi singel Bedroom Floor, ki sledi prvemu Strip That Down, bo izšel 20. oktobra. Na isti dan, ko bo Niall Horan, tudi nekdanji član omenjene zasedbe, izdal debitantski solo album Flicker.

Na izdajo novega albuma pa so namignili tudi člani nemške zasedbe Rammstein. Kitarist Richard Z. Kruspe je namreč dejal, da imajo posnetih že trideset novih komadov, člani zasedbe Rammstein so sicer zadnji album izdali leta 2009, maja letos pa koncertni album Paris. Kruspe je sicer še dodal, da ima občutek, da bo omenjeni novi album tudi njihov zadnji.

Za konec pa še povabilo za vse ljubitelje rapa! Nocoj v prostore Kina Šiška prihaja Ghostface Killah. Eden od najboljši emsijev ter ustanovnih članov znamenitega Wu-Tang Clana, ki je z izdajo albuma Enter the Wu-Tang (36 Chambers) za vedno spremenil zgodovino rapa.

Neja Jerant