Avrigo je prvi slovenski partner Flixbusa. Bolj kot o avtobusih pri Flixbusu razmišljajo o aplikacijah in razvoju in to je očitno prava pot: "Jaz lažje rečem, da smo avtobusni prevoznik, moji kolegi pa, da smo IT podjetje, ki veliko vlaga v razvoj," pravi Dean Čebohin iz Flixbusa. Kaj bo sodelovanje z vodilnim evropskim ponudnikom avtobusnih prevozov prineslo Avrigu in kako bi to utegnilo izboljšati slovenski javni prevoz, je razložil mag. Sandi Brataševec.

Od 1000 zaposlenih v Flixbusu je 250 itijevcev, ki razvijajo platformo IT; ta omogoča vse, kar je videti preprosto in dostopno potnikom

Avrigo je prvi slovenski partner Flixbusa. Bolj kot o avtobusih pri Flixbusu razmišljajo o aplikacijah in razvoju in to je očitno prava pot: “Jaz lažje rečem, da smo avtobusni prevoznik, moji kolegi pa, da smo podjetje IT, ki veliko vlaga v razvoj,” pravi Dean Čebohin iz Flixbusa.

Kaj bo sodelovanje z vodilnim evropskim ponudnikom avtobusnih prevozov prineslo Avrigu in kako bi to utegnilo izboljšati slovenski javni prevoz, je razložil mag. Sandi Brataševec.

“Predvsem so tukaj rešitve, ki jih naša podjetje ne poznajo. Natančno in strokovno načrtujejo, uporabljajo najnovejša orodja. Išče se tokove potnikov in temu se prilagaja linija.”

Anja Hlača Ferjančič