Ime tedna je postal Jernej Kenda, eden od organizatorjev festivala Gora Rocka, kjer so z 250 prostovoljci na Šentviški planoti letos že 13. pripravili tridnevni glasbeni dogodek z uveljavljenimi domačimi in tujimi zasedbami, izkupiček pa namenili v dobrodelne namene.

Na Šentviški planoti so letos že 13. pripravili festival Gora Rocka; ime tedna je postal eden od organizatorjev Jernej Kenda

Ime tedna je postal Jernej Kenda, eden od organizatorjev festivala Gora Rocka, na katerem so z 250 prostovoljci na Šentviški planoti letos že 13. pripravili tridnevni glasbeni dogodek z uveljavljenimi domačimi in tujimi zasedbami, izkupiček pa namenili v dobrodelne namene.

"Sredstva bodo šla na tri dele: za Botrstvo, telovadnico na Šentviški planoti in nakup defibrilatorja."

Glasujte za ime tedna

Rezultati

Kandidata sta še bila:

Sara Farah Kurnik, dijakinja Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Ljubljana, ki je na mednarodnem umetniškem natečaju ameriške okoljevarstvene fundacije Živi oceani za umetniško ilustracijo na temo odmiranje koralnih grebenov osvojila 3. mesto.

Tine Urnaut, kapetan slovenske odbojkarske reprezentance, ki je z ekipo poskrbel za nov mejnik slovenske odbojke. Na sklepnem turnirju drugega kakovostnega razreda v Avstraliji so osvojili prvo mesto in se prebili med 12 najboljših v najvišjem rangu svetovne lige.

Za poslano SMS-sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Več informacij o projektu smo zapisali na posebni strani, vsak teden pa bomo na Valu 202 pripovedovali zgodbe otrok, ki potrebujejo vašo pomoč.

Val 202