Aleksandra. Včasih se piše Something. Včasih pa Ilijevski. Včasih je samorog s prašičjimi ušeski. Včasih samoroga samo jezdi. Čeprav je čedna punca, redno nosi brke. Kadar postane Jon Bon Jovi, za bolj kinetično frizuro uporabi tudi ventilator. Ne jemlje se resno. "Mogoče je to, da se ne jemlješ dovolj resno, lastnost nesamozavestnih ljudi." Morda se je tudi zaradi tega najprej zgodila na spletu. Leta 12 je pela najbolj predvajano skladbo na platformi Youtube.

Na obisku v Spetku je bila prva glasilka skupine Pliš Aleksandra Ilijevski

Aleksandra. Včasih se piše Something. Včasih pa Ilijevski. Včasih je samorog s prašičjimi ušeski. Včasih samoroga samo jezdi. Čeprav je čedna punca, redno nosi brke.

“Sama sebi se zdim zelo šarmantna z brki. Zato jih velikokrat uporabljam v spletnih vsebinah.”

Kadar postane Jon Bon Jovi, za bolj kinetično frizuro uporabi tudi ventilator. Ne jemlje se resno. “Mogoče je to, da se ne jemlješ dovolj resno, lastnost nesamozavestnih ljudi.” Morda se je tudi zaradi tega najprej zgodila na spletu. Leta 12 je pela najbolj predvajano skladbo na platformi Youtube.

“To, da sem v rumenih medijih le še punca Jurija Zrneca, sem pač sprejela. To je prekletstvo tega, da si z znano osebo.”

Miha Šalehar