Miha Šalehar s poslušalci o dilemi med kupovanjem poceni ali dražje hrane, ki z oznakami eko, bio in naravno prinaša tudi obljubo kakovosti.

Miha s poslušalci o dilemi med kupovanjem cenejše ali dražje hrane, ki z oznakami eko, bio in naravno obljublja kakovost

Odzivi na #nebuloze:

Tistega, ki diši po paradajzu. Ni važna cena alpa bio/eko priponka, če pol samo zarad oblike lahko določiš kaj ješ. #nebuloze

— Sabina (@SabinaVader) June 20, 2017

Od vsega najbolj preseneča, da se ljudem zdi povsem ok, da je moč dobiti 2 pici za 78 centov (0,78-davek-marža-transport-embalaža-itd.=???)

— NinaI (@NinaIvancic) June 20, 2017

Poceni hrano jem samo zato, ker ima glifosat boljši okus od črvov.
*sent from iphone 9*#nebuloze

— Superhik (@_Superhik_) June 20, 2017

Poznam primer nekega gostinca, ki nikakor ni mogu prodat dolocene sorte vina. Kaj je nardil: dvignil je ceno in je slo za med :)

— IsmeTsHorjuLa (@IsmeTsHorjuLa) June 20, 2017

Si bolj slovenski, ce kupujes domace/slovensko ali ce kupujes ceneje in s tem placas manj davka grdogrdi drzavi?

— jernej m (@asocialec) June 20, 2017

Miha Šalehar