Miha Šalehar s poslušalci o dilemi med kupovanjem poceni ali dražje hrane, ki z oznakami eko, bio in naravno prinaša tudi obljubo kakovosti.
Miha s poslušalci o dilemi med kupovanjem cenejše ali dražje hrane, ki z oznakami eko, bio in naravno obljublja kakovost
Odzivi na #nebuloze:
Tistega, ki diši po paradajzu. Ni važna cena alpa bio/eko priponka, če pol samo zarad oblike lahko določiš kaj ješ. #nebuloze
— Sabina (@SabinaVader) June 20, 2017
Od vsega najbolj preseneča, da se ljudem zdi povsem ok, da je moč dobiti 2 pici za 78 centov (0,78-davek-marža-transport-embalaža-itd.=???)
— NinaI (@NinaIvancic) June 20, 2017
Poceni hrano jem samo zato, ker ima glifosat boljši okus od črvov.
*sent from iphone 9*#nebuloze— Superhik (@_Superhik_) June 20, 2017
Poznam primer nekega gostinca, ki nikakor ni mogu prodat dolocene sorte vina. Kaj je nardil: dvignil je ceno in je slo za med :)
— IsmeTsHorjuLa (@IsmeTsHorjuLa) June 20, 2017
Si bolj slovenski, ce kupujes domace/slovensko ali ce kupujes ceneje in s tem placas manj davka grdogrdi drzavi?
— jernej m (@asocialec) June 20, 2017