V Noticah predstavljamo nov singel Kevina Koradina. Nekdanjega člana skupin Tide in Gora, ki se podaja v kantavtorske vode.

V Noticah tokrat predstavljamo nov singel Kevina Koradina. Nekdanjega člana skupin Tide in Gora, ki se podaja v kantavtorske vode.

Je kitarist in pevec nekdanjih Tide in Gora. Na glasbeni sceni je aktiven že od 90-ih let, a njegovo ime se je vedno povezovalo z rockom. Vse do danes. Kevin se je odločil za samostojno pot na kateri bosta v glavni vlogi njegova kitara in vokal. Najnovejši singel nosi naslov In un momento. In je  v italijanščini. Gre tudi za nekakšen poklon okolju, v katerem je odraščal. Primorski: "Odraščal sem z italjanskimi kantavtorji kot so Frančesko De Gregori, Claudio Baljoni in Umberto Toci."

Kevin Koradin tako svojo najnovejšo skladbo In un momento opisuje kot  vračanje h koreninam.

"Izgubil sem osebo, ki mi je bila zelo blizu, ta pesem je osebno izpovedna, najbolj iskrena in poklon. Tudi zato je v italjanskem jeziku. V trenutku se lahko namreč vse obrne."

Glede načrtov pravi, da bosta v prihodnjih mesecih sledili še dve skladbi, zelo verjetno v slovenskem jeziku, prihodnje leto pa upa na ploščo. Na kateri bi se prav tako rad vrnil h koreninam. A tistim drugim, rokerskim.

Jernej Sobočan