Tuje novosti iz sveta glasbe.

Čas kosila? Po novem je obrok tudi Katy Perry. Pevka je te dni postregla z novim videospotom za singel "Bon Appetit", ki je nastal v sodelovanju z glasbeno skupino Migos. Kot rečeno, Perryjevo v spotu kuharji pripravljajo kot obrok, ki ga pozneje v klubu postrežejo za večerjo gostom. 

 

In če bi si v tej vlogi lažje predstavljali Miley Cyrus, je ta s svojim novim videospotom za singl Malibu presenetila. Po novem umirjena pevka z naravnim videzom, ki se s svojim psom in baloni sprehaja in pleše po plaži, je s spotom, ki ga je objavila 11. maja, do danes naštela več kot 28 milijonov ogledov. Skladba Malibu pa je takoj po izidu zasedla prvo mesto na ameriških iTunsih.

 

Zanimiva novost prejšnjega tedna je svež izdelek enih najbolj priljubljenih indie rockerjev zadnjih let, skupine The National. Po tem, ko so se vsi člani udejstvovali v stranskih projektih, so se spet našli v matičnem bendu in že posneli novo ploščo. Ta nosi naslov Sleep Well Beast, izšla pa bo 8. septembra. Predstavili so že prvo pesem The System Only Dreams in Total Darkness, s katero se istočasno vračajo v svojo zgodovino in hkrati gledajo naprej.

Neja Jerant