Ime tedna je postala Mojca Senčar, dolgoletna predsednica združenja za boj proti raku na dojkah Evropa Donna, ki se je ob letošnji 20. obletnici društva poslovila s te funkcije. S srčnostjo, pogumom in predvsem zgledom je vlivala upanje in na vse mogoče načine pomagala preštevilnim ženskam pa tudi moškim, ki so se ali pa se še borijo z rakom.

Ime tedna je postala Mojca Senčar, dolgoletna predsednica združenja za boj proti raku na dojkah Evropa Donna, ki se je ob letošnji 20. obletnici društva poslovila s te funkcije. S srčnostjo, pogumom in predvsem zgledom je vlivala upanje in na vse mogoče načine pomagala preštevilnim ženskam pa tudi moškim, ki so se ali pa se še borijo z rakom. 

"Vse bomo naredili za to, da bi ljudje z metastatskim rakom prišli do kvalitetne medicinske konoplje."

Glasuj za ime tedna!

Rezultati

Kandidata sta še bila:

-Grega Vezjak, arhitekt in avtor spominskega zidu in parka v novozelandskem mestu Christchurch, posvečenega žrtvam katastrofalnega potresa leta 2011. Njegovo zamisel so izbrali med 330 projekti z vsega sveta. Zmagal je tudi na natečaju za postavitev spomenika v ameriški zvezni državi Kentucky, posvečen bo ameriškim in vietnamskim žrtvam vojne v Vietnamu.

-Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije, organizacije, ki je na svetovni turistični borzi v Berlinu dobila nagrado National Geographic za trajnostno upravljanje okolja in kulturne dediščine pri nas, nagrado Golden City Gate 2017 pa je STO prejela za kratek promocijski video Slovenije. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL3 na številko 1919.)

Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Več informacij o projektu smo zapisali na posebni strani, vsak teden pa bomo na Valu 202 pripovedovali zgodbe otrok, ki potrebujejo vašo pomoč.

Val 202