Več kot 2600 je bilo izpolnjenih otroških želja, ki so jih enemu od treh decembrskih dobrih mož napisali in narisali otroci iz vse Slovenije v upanju, da jim bo vsaj kdo izmed njih lahko izpolnil že dolgo neizpolnjene želje… Najpomembnejši pri tej uresničitvi so seveda vsi tisti ljudje, ki so pisemca prevzeli, jih izpolnili in lepo zavita darila že oddali na katero od štirih sprejemnih mest.

Projekta pa ne bi bilo brez številnih prostovoljk in prostovoljcev, pomembnih pomočnikov projekta Trije zimski botri. Gostji oddaje bosta dve med njimi, Maša in Gordana.

Natanko 2638 je bilo izpolnjenih otroških želja, ki so jih enemu od treh decembrskih dobrih mož napisali in narisali otroci iz vse Slovenije v upanju, da jim bo vsaj kdo izmed njih lahko izpolnil že dolgo neizpolnjene želje … Najpomembnejši pri tej uresničitvi so seveda vsi tisti ljudje, ki so pisemca prevzeli, jih izpolnili in lepo zavita darila že oddali na katero od štirih sprejemnih mest.

Hvala lepa prav vsem 2045 obdarovalcem, ki so v letošnji akciji Trije zimski botri že izpolnjevali želje otrok. Čeprav so bila razdeljena prav vsa pisemca, pa se je izkazalo, da vsi, ki so želeli pomagati, pripravljenih daril niso prinesli, zato je v tem hipu na voljo še nekaj pisemc. Ta na spletni strani čakajo na tiste dobrotnike, ki bi zmogli darilce pripraviti in ga najkasneje v torek dopoldne dostaviti na sedež ZPM Ljubljana Moste Polje.

Jana Vidic