Profesor Joe Peppard je strokovnjak za digitalizacijo in ni najbolj vesel, če digitalizacijo mešamo s tehnologijo. Prepričan je, da “digitalno samo po sebi ničesar ne spremeni. Organizacije oz. ljudje pa se lahko odločijo, da z uporabo digitalnih tehnologij spremenijo procese.” V oddaji bo govoril o digitalni preobrazbi, ki je bolj kot ne nujna…

Profesor Joe Peppard je strokovnjak za digitalizacijo in ni najbolj vesel, če digitalizacijo mešamo s tehnologijo. Prepričan je, da “digitalno samo po sebi ničesar ne spremeni. Organizacije oz. ljudje pa se lahko odločijo, da z uporabo digitalnih tehnologij spremenijo procese.”

“Kar zanimivo je, če pogledate največja tehnološka podjetja – na primer Apple, Facebook, Google – vsa ta podjetja so zgradila ogromne kampuse, kjer je pomembno prijetno okolje, ki omogoča, da se ljudje osebno srečajo. Vsa ta podjetja imajo mlade zaposlene, ki so navdušeni nad tehnologijo. Ampak so vseeno spoznala, da je osebni stik pomemben. Ideje bolje in hitreje krožijo, ko ljudje sedijo za isto mizo.” 

Anja Hlača Ferjančič