Začelo se je s posekom starega drevesa, ki je nudilo prijetno senčko nekaterim sosedom. In če v poletnem času ni senčke, je pač vroče. Zdaj pa je res postalo vroče; gostilničar je zgradil parkirišče na svojem zemljišču in zato posekal nekaj starih dreves. To je zmotilo sosede, angažirali so inšpekcijske službe, razne občinske komisije in kot kaže bo zadnjo besedo imelo še sodišče.Kakor koli že, začelo se je zaradi sence.

Začelo  se je s posekom starega drevesa, ki je nudilo prijetno senčko nekaterim sosedom. In če v poletnem času ni senčke, je pač vroče. Zdaj pa je res postalo vroče; gostilničar je zgradil parkirišče na svojem zemljišču in zato posekal nekaj starih dreves. To je zmotilo sosede, angažirali so inšpekcijske službe, razne občinske komisije in kot kaže bo zadnjo besedo imelo še sodišče. Kakor koli že, začelo se je zaradi sence.

Med časom od snemanja do objave oddaje se je glede parkirišča še dogajalo: na ogledu na terenu so bili tako inšpektorica kot predstavniki Mestne občini Ljubljana,  napovedan pa je tudi sodni postopek proti lastniku zemljišča in parkirišča.

Marjan Jerman