Bela štruca, evrokrem, na radiu pa (Neca); potem pa s katrco v vrtec k vevericam. Šampionke in prvaki, ki ste v zobne miške verjeli v dobi Stenmarka, Sandokana in Trefalta, se spominjate takega zajtrka. Če niste rasli z Vsemi, ki hitijo, ste z Murijem zagotovo. S kultno frizuro vred se Neca Falk oglasi spet čez pet.

Maček Muri se sprehaja z Muco Copatarico

Bela štruca, evrokrem, po radiu pa Neca; potem pa s katrco v vrtec k vevericam. Šampionke in prvaki, ki ste v zobne miške verjeli v dobi Stenmarka, Sandokana in Trefalta, se spominjate takega zajtrka. Če niste rasli z Vsemi, ki hitijo, ste z Murijem zagotovo. S kultno frizuro vred je v Spetek prišla Neca Falk.

Najprej se je zgodila Zlata ladja, za njo Maček Muri: “On je šminker. Za velike otroke ga pojemo ob desetih zvečer in fajn je, ker je vedno drugačen.”

“Hipiji smo v Mariboru poustvarjali glasbo tistega časa.”

Neca, ki ne vidi pravega razloga, da bi se znebila štajerskega naglasa, pravi, da so bili hipijevski časi drugačni: “Takrat si si želel početi stvari in si jih našel iz nič.”

Neca je pred kratkim izdala novo pesem z naslovom Zakaj pa ne: “Ljudje si danes želijo biti izpostavljeni. Če nimam česa pokazati, me ni. Ko bom izdala nov album, boste vedeli.”

Miha Šalehar