Nogometni Euro je pred vrati, za ogrevanje pred Francijo 2016 pa smo na Valu 202 pripravili okroglo mizo nogometnih novinarjev našega športnega uredništva. Voditelj je Luka Petrič, okrog njega pa Aljaž Golčer, Marko Cirman, Jože Pepevnik in Boštjan Janežič, ki bo v Franciji pokrival svoje peto zaporedno evropsko prvenstvo. Slišali boste, da je v Malmeju kralj Zlatan in ne Carl Gustav 16., izvedeli kdo so favoriti, kdo outsiderji, kje so slabosti čvrstih Francozov, koga bodo Angleži postavili v napad, zakaj se Turki streljajo in zakaj so Poljaki najlepši.

Nogometni dogodek Euro 2016 je pred vrati, za ogrevanje pred Francijo pa smo na Valu 202 pripravili okroglo mizo nogometnih novinarjev našega športnega uredništva. Voditelj je Luka Petrič, okrog njega pa so Aljaž Golčer, Marko Cirman, Jože Pepevnik in Boštjan Janežič, ki bo v Franciji pokrival svoje peto zaporedno evropsko prvenstvo.

Slišali boste, da je v Malmöju kralj Zlatan in ne Carl Gustav XVI., izvedeli, kdo so favoriti, kdo outsiderji, kje so slabosti čvrstih Francozov, koga bodo Angleži postavili v napad, zakaj se Turki streljajo in zakaj so Poljaki najlepši.

Luka Petrič