Razbijamo in sestavljamo šest stereotipov o start-up podjetjih! Od tega, da gre za modne muhe do hipsterskih izdelkov in nemogočega delovnega časa. S podjetniki, ki si upajo biti start-up.
O so stereotipih govorili: Matej Gaser iz podjetja Nizkocenovci, ki je postalo start-up leta 2016 ter Tomaž Levak in Žiga Drev iz podjetja Foodko.

Razbijamo in sestavljamo šest stereotipov o start-up podjetjih! Od tega, da gre za modne muhe do hipsterskih izdelkov in nemogočega delovnega časa. S podjetniki, ki si upajo biti start-up. O so stereotipih govorili: Matej Gaser iz podjetja Nizkocenovci, ki je postalo start-up leta 2016 ter Tomaž Levak in Žiga Drev iz podjetja Foodko.

Podjetje Nizkocenovci razvija tehnologijo GoAvio za povezovanje nizkocenovnih letov z železniškimi in avtobusnimi prevozi in tako za uporabnike išče cenejše možnosti kot je zgolj letalski prevoz. Podjetje Foodko pa je seveda povezano s hrano: gre za platformo za neposredno trženje lokalne hrane.

Anja Hlača Ferjančič