Ob spomladanski izdaji albuma Dna D so člani skupine Dan D napovedali, da bodo drugi del albuma izdali na dan mrtvih. Morda deloma tudi zato, ker je glasba popolnoma drugačna od tiste na prvi plošči. Popolnoma drugačna glasbena pristopa prikazujeta skrajnosti delovanja Dan D, na eni strani udarne trenutne vzgibe ter pisane spremembe na drugi. Oba antipoda pa seveda tvorita dvojno vijačnico, bit skupine, ki brez glasbe ne more živeti, saj jo imajo člani vtisnjeno v genskem zapisu. Več o drugem delu plošče Dna D je povedal basist Nikola Sekulovič, s katerim se je pogovarjal urednik in voditelj oddaje Jernej Vene.

Pred koncertom v Kinu Šiška lahko premierno slišite nekaj novosti Dan D in pogovor s članom skupine Nikolo Sekulovičem

Ob spomladanski izdaji albuma Dna D so člani skupine Dan D napovedali, da bodo drugi del albuma izdali na dan mrtvih. Morda deloma tudi zato, ker je glasba popolnoma drugačna od tiste na prvi plošči.

Popolnoma drugačna glasbena pristopa prikazujeta skrajnosti delovanja Dan D, na eni strani udarne trenutne vzgibe ter pisane spremembe na drugi. Oba antipoda pa seveda tvorita dvojno vijačnico, bit skupine, ki brez glasbe ne more živeti, saj jo imajo člani vtisnjeno v genskem zapisu.

Več o drugem delu plošče Dna D je povedal basist Nikola Sekulovič, s katerim se je pogovarjal urednik in voditelj oddaje Jernej Vene.

Priporočamo: Tokac v oddaji Sopotnik

Jernej Vene