Člani ljubljanske rock skupine Big Foot Mama so v karieri izdali sedem studijskih plošč in gotovo spadajo med najbolj trdožive ter iskrene predstavnike slovenskega rocka. Vedno aktualni, odločni in iskrivi so svoje obletnice vedno praznovali delovno. Pred desetimi leti so pripravili koncert in izdali koncertni album, dvajseto so obeležili z dokumentarcem Tist' dan v tednu, letos pa bodo dopolnili četrt stoletja. Ta mejnik prinaša nov koncert in dvojno ploščo Let 25, na katero so uvrstili tudi noviteto z naslovom Nove zmage. V pogovoru z Jernejem Venetom sta jo predstavila basist Alen Steržaj in bobnar Jože Habula.

Basist Alen Steržaj in bobnar Jože Habula predstavljata novo ploščo

Člani ljubljanske rock skupine Big Foot Mama so v karieri izdali sedem studijskih plošč in gotovo spadajo med najbolj trdožive ter iskrene predstavnike slovenskega rocka. Vedno aktualni, odločni in iskrivi so svoje obletnice vedno praznovali delovno.

Pred desetimi leti so pripravili koncert in izdali koncertni album, dvajseto so obeležili z dokumentarcem Tist’ dan v tednu, letos pa bodo dopolnili četrt stoletja. Ta mejnik prinaša nov koncert in dvojno ploščo Let 25, na katero so uvrstili tudi noviteto z naslovom Nove zmage.

V pogovoru z Jernejem Venetom sta jo predstavila basist Alen Steržaj in bobnar Jože Habula.

Val 202