V goste je prišel hokejska legenda in gospod na drsalkah, Anže Kopitar! Pravi, da je bolj tihe sorte, ampak vseeno se je razgovoril tudi o nedavnem hokejskem prvenstvu na Češkem in odstopu očeta Matjaža Kopitarja z mesta selektorja hokejske reprezentance.

V goste je prišla hokejska legenda, pravi gospod na drsalkah, Anže Kopitar! Pred časom je bil nedeljski gost Vala 202 in takrat je rekel, da je bolj tihe sorte, tokrat pa se je vseeno razgovoril.

Anže Kopitar o tem, da naj bi po enem izmed porazov v Los Angelesu igralci trenerja zaklenili iz garderobe: “Ni čisto res. Koš za smeti smo postavili pred vrata, da smo trenerju preprečili pot v garderobo.”

Po izpadu slovenske reprezentance iz elitne skupine na letošnjem svetovnem prvenstvu na Češkem je s trenerskega položaja odstopil Anžetov oče Matjaž Kopitar. “Spremembe gotovo bodo, tako v trenerskem kot v igralskem kadru. Verjamem pa, da bodo premišljene.

“Verjamem, da je bila to za očeta ena najtežjih stvari v življenju. Po petih letih in takih uspehih, pa tudi neuspehih se ustvari močna vez med trenerjem in igralci, res mora biti zelo težko reči adijo.”

Marko Pangerc