Express vas bo trezno in varno obveščal tudi med prazniki, v njem pa bo prvič predvajana skladba Sober, ki so jo posneli mladci silno obetavnega logaškega banda Fed horses. Po hitrem preboju na glasbene lestvice s prvo objavljeno pesmijo Down, so jim številni začeli slediti prav s posebnim zanimanjem. S pesmijo Sober vsekakor vnovič presenečajo z kreativnostjo in glasbeno izvirnostjo. Mlade Hrvatice, ki nastopajo pod imenom Luminize, pa so nas tudi presenetile. Z dobro glasbo, s prepričljivim odrskim nastopom, a tudi kot sogovornice. Štiri rokerice bomo na kratko slišali igrati in pripovedovati o svoji selitvi na Nizozemsko, kakor tudi o kakovosti njihove godbe, ki so jo v tej državi prepoznali njihovi mediji in poslušalstvo. Slišimo še Foltin in Sam's Fever.

Express vas je trezno in varno obveščal tudi med prazniki, v njem pa je bila prvič predvajana skladba Sober, ki so jo posneli mladci iz silno obetavnega logaškega banda Fed horses. Po hitrem preboju na glasbene lestvice s prvo objavljeno pesmijo Down, so jim številni začeli slediti s prav posebnim zanimanjem. S pesmijo Sober vsekakor vnovič presenečajo s kreativnostjo in glasbeno izvirnostjo.

Mlade Hrvatice, ki nastopajo pod imenom Luminize, pa so nas tudi presenetile. Z dobro glasbo in prepričljivim odrskim nastopom, a tudi kot sogovornice. Štiri rokerice smo na kratko slišali igrati in pripovedovati o svoji selitvi na Nizozemsko, pa tudi o kakovosti njihove godbe, ki so jo v tej državi prepoznali njihovi mediji in poslušalstvo.

Express bo sklenil naš najbolj prepričljivi imitator Elvisa Presleya, Samo Hudl. Njegova skupina Sam’s Fever je ob osemdesetletnici rojstva kralja r’n’r še posebej koncertno dejavna. Na koncertni turneji so tudi člani makedonske skupine Foltin, ki bo prihodnji teden nastopila v ljubljanskem Kinu Šiška. Tam bodo premierno odigrali še pesmi z aktualnega albuma Pijan Slavej.

Aida Kurtović