Alma je novo ime slovenske popularne glasbe, izid njenega prvenca z naslovom Almanah pa so najprej požegnali novinarji na založbi Dallas, minulo soboto pa se je v živo, na premiernem nastopu v znanem ljubljanskem lokalu, predstavila poslušalcem v prestolnici. V Expressu vas bo na premierno predstavitev svojega novega albuma z naslovom Samospevi, povabil sam Marko Brecelj. Neutrudni aktivist, glasbenik, lirik in satirik, ter strastni borec za pravično klubsko zastopanost tudi v njegovem Kopru.

Alma je novo ime slovenske popularne glasbe, izid njenega prvenca z naslovom Almanah pa so najprej požegnali novinarji na založbi Dallas, minulo soboto pa se je v živo, na premiernem nastopu v znanem ljubljanskem lokalu, predstavila poslušalcem v prestolnici.

Pegasti milijonar je prvi singl, s katerim se je Alma uvrstila tudi med Popevke tedne. Kot zanimivost morda še, da je mlada pevka sodelovala z različnimi avtorskimi imeni, med drugim z Matevžem Šaleharjem Hamom in Denisom Horvatom. Na Almanahu so torej skupaj združeni znanje in izkušnje na eni in pa nežna mladostošnika energija, podprta z pravšnjo mero hudomušnosti, na drugi strani. Za zdaj kaže, da gre za odlično kombinacijo.

V Expressu vas je na premierno predstavitev svojega novega albuma z naslovom Samospevi povabil sam Marko Brecelj. Neutrudni aktivist, glasbenik, lirik in satirik, ter strastni borec za pravično klubsko zastopanost tudi v njegovem Kopru.

Iz Londona se nam je še zadnjič s strnjeno novičko o letošnjih nagradah Brit Awards oglasil Matjaž Ambrožič. Podelitev je spremljal v živo in izvedbo prireditve še posebej pohvalil.

Pred petkovimi Izštekanimi, Robertom Jukičem s sedmimi pevkami, smo neopazno odškrinili vrata našega studia 14 in za vas na snemanju posneli nekaj ekskluzivnih sekund. In jasno bo tudi, zakaj moramo Juretu Longyki in oddaji Izštekani prisluhniti tudi tokrat.

Aida Kurtović